Hoe maak je je eigen doos op maat voor rijst?

 

 

 

De toko kan een klein gat zijn dat in de grond is gegraven. Het kan met de hand, met gereedschap of met een machine worden gemaakt. Het is een houten kist met een boog. De winkel is in veel landen te vinden. Het wordt vaak gevonden in Singapore met de hulp van een dame die weet hoe je een gat maakt.

Het gat wordt ongeveer 3 voet diep in de grond gegraven. Dan wordt het bedekt met meer graven. evenwijdig met de diepte van het gat, 4-6 voet boven het oppervlak. Dan wordt nog een laag van 3 voet daarboven geplaatst. Dan worden de laatste lagen bedekt. Dit wordt gedaan door de kist waterpas te zetten op een tafel. Daarna laat men de kist een uur staan op een koude plaats.

Na een uur worden alle lagen verwijderd en wordt de doos open gelaten voor de verkoop. De temperatuur is nog steeds koud. De rijst is nu klaar. U kunt het opscheppen en serveren. Met behulp van de lepel kunt u uw kom vullen met de rijst en opdienen. Het bananenhart is in vele stukken gesneden. U kunt ze in vele stukjes snijden en opdienen als garnering of als versiering voor uw rijst of als onderdeel van uw borddisplay.

Hoe maak je je eigen doos voor rijst?

– Koop een degelijke kist van hout.- Zorg ervoor dat het hout stabiel is en niet krom trekt.- Zoek de binnenkant van de kist vochtig en met de klok mee.- Zorg ervoor dat de rijst helemaal gaar is.- Dek de kist af en magnetron het gedurende 3 minuten.- Wacht een tijdje en controleer of de temperatuur van de kist naar beneden is gegaan.- Als de temperatuur niet naar beneden is gegaan, kunt u de temperatuur van de kist verhogen en ongeveer 30 minuten wachten. – Als de 30 minuten voorbij zijn, kunt u nu de rijst uit de binnenkant van de doos halen en laten uitlekken.- Doe de rijst in een plastic zak en verwijder de plastic zak en leg de rijst ongeveer 3 uur in de koelkast.- Het is aan te raden om uw doos te openen en te controleren of de temperatuur van de binnenkant onder de 55 graden is.- U kunt de rijst ook ongeveer 6 uur in de koelkast zetten. In deze tijd is de rijst gemakkelijk uit de binnenkant van de doos te halen en is hij ook klaar om te worden geserveerd.

Het gebruik van rijst als hoofdgerecht is heel gebruikelijk in Azië. Het wordt vaak geassocieerd met Chinees, Thais, Japans, Indiaas en Filipijns eten. Naast rijst kun je ook brood, noedels en taugé gebruiken voor je hoofdgerechten. Maar als je Aziatisch kookt, moet je voorzichtig zijn met de olie en de rijst. Gebruik alleen een saute pan en geen wok. De zuren in de groenten verbranden de rijst en kunnen de rijst bederven.

Denk eraan, kook eerst de rijst en voeg dan de groenten toe. Roer en kook voor ongeveer 5 minuten. Daarna kun je de kip of het vlees toevoegen. Gebruik kokosolie om het vlees te sauteren en minstens 2 minuten te bakken. Als het vlees gaar is, kunt u kruiden en specerijen toevoegen. En kook tot de rijst gaar is.

Voor de groente kunt u aubergine, Chinese taugé en courgette gebruiken. En kook de rijst ongeveer 10 minuten. Als je deze dingen niet hebt, kun je aluminiumfolie, placemats, of zelfs zelfgemaakte brooddeksels gebruiken.

Wees creatief! Gebruik je creativiteit en je maag! Eet Aziatisch voedsel met je maag of doe het met rijst of noedels. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)