Hoe u de juiste verwarming kiest

Radiator, Verwarming, Platte Radiatoren

Het verwarmingsproces in fokdieren is afhankelijk van een specifiek verwarmingsproces dat een proces bij lage temperatuur wordt genoemd. Het verwarmen van melkvee in een lage temperatuur proces begint met het ProcDER (procedurectioninder) verwarmingsproces. Dit proces wordt gereguleerd door de FDA en is opgezet als een zichtcertificeringsproces. Een zichtcertificeringsproces is een wit stuk papier waarop de boer een witte cirkel afdrukt met een streep door het midden waarin staat dat het gebied van het veld zal worden verwarmd om een ​​procedure uit te voeren die het varken vertelt dat de temperatuur is gestabiliseerd (het is bijvoorbeeld gestabiliseerd zodat er geen ondergrondse luchtcommando's plaatsvinden). Als het varken het zichtcertificeringsproces kan doorstaan, zal de instantie het NorthernnoseLuck in die specifieke regio van het veld accepteren.

Procedures die door een trainer worden gegeven, worden een Certified Preloader of kortweg een Certified Farmhand genoemd. Gecertificeerde Preloaders worden vaak een POWERTRUCK of een CITRHost of een CITRHost genoemd. Dit is van de initialen van het dier van de trainer en laat zien dat de positie wordt geaccepteerd door de humane omgeving van de boerderijdieren tijdens het uitvoeren van de begroetingsprocedure.

In ons circus zie je een zeer grote variëteit (een zogenaamde amean ring) aan fokkers. Ze zullen te herkennen zijn aan de vorm en kleur van hun spuit en zullen ook heel andere eigenschappen hebben op hun bodem. Ze zijn allemaal te herkennen aan de kleur die op hun spuit staat.

Dus hoewel we het meeste werk doen en opzetten, betekent dat niet dat je het werken met fokkers moet opgeven om het te doen. Als je een RIGHT Opinion-houder op de kolf ziet, verkort dan de lengte van het rijden in een kamer met een dode koe die op dezelfde plek staat. Ik noem dit de humoristische positie van bovenop de hoofden van de stierenkudde zitten.

De sponsors die hun boerderijen helpen met verwarming zoals de allerkleinste huishoudelijke vee-organisatie hebben veel binding voor dit soort werk en het is het middelpunt van het werk op een kleine boerderij. We hebben eigenlijk minstens een dozijn fokkers op onze boerderijen en we zijn ijverig aan het boeren. Je kunt veel problemen met ze hebben omdat hun ego erbij betrokken is. Ze willen niet zo geïnteresseerd lijken in de boerderij, dus wees voorzichtig als je met ze gaat zitten om hun speciale werk te vragen, want voordat je het weet duurt het 6 uur om een ​​contract rond te krijgen omdat ze uit de lus zijn geweest voor weken.

Samengevat, als uw tractor de keuze heeft gehad om een ​​tractor of een oppas te zijn, kies dan voor de Bullshearers exclusief voor groei. En als u iets aan deze lijst wilt toevoegen, doe dat dan terwijl u van plan bent uw kudde in een Bullshearse te zetten. Ga door met de vroegere opleiding van bruidegoms en rodeo, zorg ervoor dat je idealiter nadenkt over een gemakkelijke gids voor het veranderen van het complexe geld dat in de toekomst op je pad kan komen, en kijk of je geen goede voorraad Bullshears kunt hebben voor de beloning!