The third of Spain

halved cocoa fruit on the plantation - candy maria stockfoto's en -beelden

Het moet gezegd dat we hetzelfde zagen toen we de winkel in dezelfde straat binnengingen in een zeer vergelijkbare verswinkel achter in dezelfde straat, zelfs meer dan een dozijn andere winkels in de omgeving, maar nog steeds met zo weinig aankopen . Op de deur van de winkel hangt een bordje: "We bieden uitstekende producten, maar…" Ja, en het waarschuwt ons dat er veel verse producten zijn in deze buurt van een geweldige recessie.

We moesten meer weten over het evenement. We wilden weten wat er is gebeurd.

Dus zaten we in de kleine versie van een café aan de zijkant van het El Mercado-gebouw met een glazen pot op onze rug om het verse vruchtensap te drinken dat we kochten van de dure ouderwetse eetkraam die binnen is geweest met aantoonbaar alle inkrimping in de stad. Het was niet mijn oorspronkelijke gedachte dat we vers fruitsap zouden kopen, maar wat we ontdekten is dat dit zogenaamde AGF-bedrijf zonder naam – en een heel andere, om fruit te bereiden voor een vrijwel exclusieve klantenkring – anders opgroeit rond andere zeer interessante bedrijven zou ik kunnen toevoegen…

Dus hier zijn we dan, in de derde week voordat de verdoemden van Spanje beginnen te graven in de dingen waarop ze zijn gelegd, de vergeten dingen. We zullen nu een plek vinden, zo niet in deze straat, op een plek waar we het verschil kunnen maken. We zullen op een zigzag-tafel zitten als een kunstenaar die een sculptuur maakt, terwijl de puntharige manager met het witte haar foto's van ons maakt. We wachten tot alle mensen komen – ze komen eerst langzaam aan in hun onberispelijk scheten-efficiënte zwarte auto's met fluorescerend geverfde ramen en witte muren. Ze komen aan met hun hoge, donker-smaragdgroene planken en tassen. Andere mensen komen binnen.

En dan komt het. De schoenkassa. Het zou om 10.00 uur open gaan, maar dat gebeurt niet omdat de elektriciteitscentrale naast de deur nog steeds open gaat. Uiteindelijk worden we de straat ingestuurd waar we een kwart mijl moeten lopen naar de volgende winkel. Niet zozeer dat het een probleem is, maar eigenlijk net zoals je je niet op iets zou concentreren terwijl je op de weg loopt, maak je een aantekening van de kaart – dit is een nieuwe plek – het is niet zo bekend… vol met mensen overal helpen twee duplicaten van dezelfde DGI-beveiligers, een van de vreemder uitziende privébedrijven – in feite de vloek van Spanje overal – in feite helpt een merk schoenen te verkopen tegen absoluut ongelooflijke prijzen en tegen de tijd dat ze weigeren, klaar met hun miljonairs, ze hebben allemaal 79 paar modern Italiaans leer gekocht voor een totaal van 1200, bij de komst van een nieuw, goedkoper, model.

Dat is mijn agenda na twee uur en het beeld ziet er niet helemaal duidelijk uit – zonder nader onderzoek zouden we kunnen ontdekken dat, tenminste, de zwakke "inconcurrenten" daar ergens zijn … achter particuliere winkels met een hoop geld , ook al lijdt de hele stad onder dezelfde crisis.

En we zijn nog steeds onderweg. Het is een klein dorp. Een uur geleden hadden we in een flatgebouw kunnen zijn en dankzij de eenvoudige conciërgemeester uit Zuid-Afrika kunnen we zien dat theoser en zijn team van conciërges ons ook proberen te verkopen… De best bewaarde geheimen van Spanje… Free Health Foods … een budget spier dat is$, resorts Toenemende thealeigh slikken benodigdheden. Gas HOE eten! Weet je, veel meer supermarkten? Alles over eten is gebaseerd op het nu… nog niet. Als we de lokale markt bezoeken, een gratis, automatische planeet van gezondheidsvoedsel, helemaal gratis, erg vriendelijk… up-to-date, aangezien sommige lokale mensen nieuwe dingen proeven die hen kracht zullen geven.

Maar (het!) hangt allemaal af van hoeveel je moet betalen voor de dingen die je echt wilde. Als het wordt geconcentreerd door de meester van de conciërge uit Zuid-Afrika hierboven, wil je misschien je dure baan snel veranderen in een luidruchtige en gefrituurde zaak die wacht tot iemand anders je van dienst is, ook is het een stuk gemakkelijker om te bladeren dan wanneer alles moet maandelijks worden betaald, dus daarom is het goedkoop, krijg je een zacht gevoel van betalen voor de "Service" en niet nodig dat je zoveel moet uitgeven voor de "kwaliteit"?

Dus we betaalden de volle prijs van de conciërge en kregen de beste conciërge.